Sign up Calendar Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
ScottMajor

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 202
Reply with quote  #1 
Look at the image below. I am trying to hook a large reactor on a station directly to the refinery... I cant see why this doesnt work (red lights on conveyor tube)

[conveyornotworking1]
fourthquantum

Registered:
Posts: 16
Reply with quote  #2 
What happens if you put a container in the conveyor system somewhere?

Also does the refinery have power?
ScottMajor

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 202
Reply with quote  #3 
Same thing....


[conveyornotworking2] 
KSilo

Registered:
Posts: 4
Reply with quote  #4 
Hi ScottMajor,

Seems like you don't have conveyor in your setup. If you allow me to use analogue here ; conveyor is like a water hose or tubing, that allows water to flow through a desired path, but you also need a conveyor to act as one kind of pump to produce the movement in the tubing.

I hope this explains it [smile]
ScottMajor

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 202
Reply with quote  #5 
UPDATE: So it seems wthe conveyor tube bug is back?

I QUICK SAVE'd the game, then reloaded, and all conveyors work.....
KSilo

Registered:
Posts: 4
Reply with quote  #6 
Oh, now I think I see what you are assuming here [biggrin]

I guess conveyor system itself is not foreign to you.

In this case if you have no conveyor there, there is no conveyor system where tubes would be connected in. Therefore nothing will be able to move in conveyor tube, though without tube the transfer of goods would work.
ScottMajor

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 202
Reply with quote  #7 
Quote:
What happens if you put a container in the conveyor system somewhere?


I added one in the shot above....

Quote:
Also does the refinery have power?


Yes, it was running with uranium ore but the ore was going nowhere, thats when I saw that the tube hadnt worked...
phoenixcorp13

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 524
Reply with quote  #8 
this was in bug reports, try to connect tube by using another side.(or another block as base)

fourthquantum

Registered:
Posts: 16
Reply with quote  #9 
Like you said. it's probably a bug.
LordDevious

Avatar / Picture

Registered:
Posts: 998
Reply with quote  #10 
Quote:
Originally Posted by KSilo
Oh, now I think I see what you are assuming here [biggrin]

I guess conveyor system itself is not foreign to you.

In this case if you have no conveyor there, there is no conveyor system where tubes would be connected in. Therefore nothing will be able to move in conveyor tube, though without tube the transfer of goods would work.


You don't need a conveyor.
KSilo

Registered:
Posts: 4
Reply with quote  #11 
Ok, you always learn more. Seemed so obivious to me [biggrin]
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:


Create your own forum with Website Toolbox!